Curtea de Apel Constanța urmează să ia o decizie în cazul strămutării dosarului lui Vlad Pascu7Foto1Video© libertatea.ro

Curtea de Apel Constanța urmează să ia o decizie în cazul strămutării dosarului lui Vlad Pascu

, 25 știri, 13 vizualizări

Vlad Pascu a fost trimis în judecată, în luna octombrie, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, iar la termenul din 14 martie a fost admisă solicitarea lui Vlad Pascu de judecare în procedură simplificată, prin care pedeapsa este redusă cu o treime.

În 4 aprilie ar urma să aibă loc un nou termen în dosarul de fond al lui Vlad Pascu, de la Judecătoria Mangalia. Avocatul familiei uneia dintre victimele lui Vlad Pascu a precizat că la termenul din 4 aprilie se va discuta solicitarea de schimbare a încadrării juridice - care acum este de ucidere din culpă - în omor calificat.

Primul termen în procesul lui Vlad Pascu fusese stabilit pentru 22 februarie, la ora 9.00, la Judecătoria Mangalia. Dosarul a fost amânat pentru ora 12.30 deoarece Pascu avea termen și la Tribunalul Constanța, pentru a scăpa de arestul preventiv, dar acea cerere a fost respinsă.