Dacia a anunțat prețul de pornire pentru noul Duster6Foto© observatornews.ro

Dacia a anunțat prețul de pornire pentru noul Duster

, 6 știri, 94 vizualizări

"Primii 200 de clienți vor putea rezerva noul Duster, în versiunea de echipare Extreme, începând chiar din data de 4 ianuarie. Lansat în 2010, reînnoit pentru prima oară în 2017, Duster s-a impus prin modul atipic de abordare a segmentului SUV.

Încă din primul an de comercializare, Duster s-a aflat constant în fruntea clasamentului celor mai vândute modele SUV de pe piața din România, indiferent de segment. Noul Duster va putea fi comandat începând din prima săptămână a lunii martie, primele livrări către clienți fiind prevăzute pentru sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului în curs", anunță Dacia.

Prețul noului Duster va începe de la 18.800 euro, cu TVA inclus.

Noua gamă Duster este construită pe trei nivele de echipare: Essential, Expression și un nivel superior, cu două variante distincte, disponibile la același preț. Duster Extreme este ideal pentru pasionații de activități în aer liber în căutare de un vehicul robust și practic. Duster Journey este potrivit pentru clienții care preferă eleganța discretă, confortul și tehnologia ingenioasă.