Daiana Anghel și Sorin Gonțea au părăsit vila cuplurilor din Gozo, la Power Couple România: ”Plecăm de aici ca un cuplu mai puternic”7Foto1Video© libertatea.ro

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au părăsit vila cuplurilor din Gozo, la Power Couple România: ”Plecăm de aici ca un cuplu mai puternic”

, 7 știri, 15 vizualizări

Provocarea de ieri a pus la grea încercare cuplurile: eforturile de a reconstrui un apeduct pentru a aduna într-un acvariu cât mai multă apă, cărată în prealabil sub soarele dogoritor din Gozo, s-au dovedit epuizante pentru concurenți.

Proba a fost câștigată de Oana Matache și Radu Siffredi, care au încasat astfel bonusul de 2.000 de euro, în vreme ce Daiana Anghel și Sorin Gonțea și-au făcut bagajele, lăsând în urmă banii pe care îi adunaseră în seif.

Plecarea lor a venit în urma deciziei votului din casă, Daiana și Sorin fiind propuși la eliminare după ce s-au situat pe ultimul loc la proba de cuplu. Cei rămași în competiție au avut de ales la vot între ei și cea de-a doua pereche propusă la eliminare, Tudor și Ana, ajunși în această ipostază după probele individuale.