Dan Barna, anunț de ultimă oră despre alegerile anticipate8Foto© romaniatv.net

Dan Barna, anunț de ultimă oră despre alegerile anticipate

, 47 știri, 15 vizualizări

Candidatul Alianței USR PLUS la președinția României, Dan Barna, a declarat, vineri, la Galați, într-o conferință de presă, că se deschide o posibilitate "reală" pentru alegeri anticipate dacă moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va trece.

El a susținut că Guvernul Dăncilă și-a pierdut legitimitatea și că este firesc să fie dat jos printr-o moțiune de cenzură. În context, Barna a spus că la începutul săptămânii viitoare va avea discuții cu partidele din Opoziție despre numărul de semnături și momentul depunerii moțiunii de cenzură.

,,Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte clare. Nu mai există o legitimitate a actualei guvernări. Vom susține o moțiune de cenzură. Luni, marți, o să am o discuție cu partidele din Opoziție pentru a vedea pe ce număr de semnături putem conta, pentru a vedea oportunitatea momentului depunerii moțiunii de cenzură. Acest guvern trebuie să plece pentru că nu mai are legitimitate, pe de o parte, pe de altă parte, nu mai există majoritatea parlamentară care l-a propulsat", a precizat Barna.