Dan Petrescu e dorit de o echipă din Anglia!3Foto© romaniatv.net

Dan Petrescu e dorit de o echipă din Anglia!

, 6 știri, 20 vizualizări

Dan Petrescu (51 de ani) impresionează la CFR, având șanse pentru un loc în grupele Ligii Campionilor, și e curtat de cluburi din străinătate. Cei de la Sky Sports anunță că "Bursucul" e dorit de șefii lui Huddersfield, echipă aflată acum în liga a doua din Anglia.

Huddersfield are două eșecuri și o remiză în primele trei etape ale sezonului și conducătorii vor să-l demită pe Jan Siewert, care nu a mai câștigat o partidă de șapte luni. Sky Sports anunță că pe lista șefilor se află unii ca Dan Petrescu, Gary Rowett (fost la Derby, Birmingham și Stoke City), Aitor Karanka (fost la Middlesbrough și Nottingham Forest) și John Eustace (secund de la QPR).

"Sky Sports News a aflat că Dan Petrescu a impresionat la campioana României, CFR Cluj, care a eliminat-o pe Celtic din UEFA Champions League săptămâna trecută. Huddersfield nu și-a conturat încă o listă scurtă și este de așteptat ca numirea noului antrenor să fie amânată până în pauza de meciuri internaționale (n.red. la începutul lunii septembrie)", scrie sursa citată.