Dan Petrescu, față în față azi cu Sebastian Colțescu la Comisia de Disciplină » La ce oră e așteptată decizia în acest caz6Foto© gsp.ro

Dan Petrescu, față în față azi cu Sebastian Colțescu la Comisia de Disciplină » La ce oră e așteptată decizia în acest caz

, 19 știri, 10 vizualizări

Cazul ar fi trebuit să fie judecat în urmă cu o săptămână, dar CFR Cluj a trimis o scrisoare către Comisia de Disciplină a FRF prin care a cerut amânarea acestui caz pentru șapte zile.

Azi, urmează să fie audiați: Dan Petrescu (antrenor), Ioan Ivașcu (jurist CFR Cluj), Adrian Păun și Andrei Vâtcă (jucători CFR), Sebastian Colțescu și Cătălin Popa („centralul” și arbitrul de rezervă). Astfel, Petrescu se va afla față în față cu Sebastian Colțescu, arbitrul căruia îi aducea o serie de injurii grave în urmă cu două săptămâni, la meciul cu Astra (2-3).

Conform Regulamentului Disciplinar, fapta s-ar încadra la o suspendare între două și trei etape pentru „folosirea unui limbaj sau a unor gesturi jignitoare, injurioase sau grosolane”, dar Petrescu este recidivist și riscă să fie încadrat între 6-12 etape suspendare.

E mult, că n-a omorât pe nimeni
Dan Petrescu,
VIDEO Flavius Stoican critică decizia Comisiei în cazul Dan Petrescu:…