Dan Petrescu speră la încă o minune cu Sevilla - De ce are nevoie CFR Cluj pentru a păstra șanse la calificare14Foto© sport.ro

Dan Petrescu speră la încă o minune cu Sevilla - De ce are nevoie CFR Cluj pentru a păstra șanse la calificare

, 30 știri, 34 vizualizări

„Sperăm să mai facem o minune. Atunci, când am bătut Sevilla cu Urziceni (n.r. 1-0, în sezonul 2009-2010 din Champions League), a fost o minune. La ei a rămas doar un jucător de atunci, Navas. Aveau jucători foarte buni, Fabiano, Perotti, dar cu muncă, organizare și cu puțin noroc am reușit să ne impunem.

Ei sunt favoriți. Trebuie să avem un spirit de sacrificiu extraordinar. Am văzut meciul lor cu Mirandes din Cupa (n.r. când adversara CFR-ului a fost eliminată: 1-3), au avut ghinion. Pe noi, norocul ne-a cam lăsat în ultimul timp. Sper să dăm un șut și să dăm două goluri, iar ei să dea în bară și să apere Arlauskis.

Cu cât am văzut Sevilla mai mult, cu atât mi-am dat seama de valoarea jucătorilor. Totuși, cred că în ultimele meciuri nu le-a ieșit nimic. Au încercat, au dominat, dar rezultatele n-au ieșit. Însă au cel mai bun lot, mai bun decât cele ale lui Lazio și Celtic”, a declarat Petrescu.