Dancă: Dacă nu oprim răspândirea Covid-19, va fi tot mai greu să relansăm economia2Foto© cotidianul.ro

Dancă: Dacă nu oprim răspândirea Covid-19, va fi tot mai greu să relansăm economia

, 5 știri, 171 vizualizări

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, afirmă, într-o postare făcută duminică pe pagina sa de socializare, că "trebuie să înțelegem cu toții un lucru foarte simplu, indiferent de opțiunea noastră politică, oricâte eforturi ar face Guvernul, dacă împreună nu oprim răspândirea virusului Covid-19, va fi tot mai greu să revenim la normalitate și să relansăm economia".

"Încep această postare prin a spune foarte clar că relansarea economică este prioritatea noastră și că în niciun caz nu vrem alte restricții care pot afecta economia.

Din păcate, suntem într-o nouă zi cu peste 1000 de infectari. Vidul de legislație pentru combaterea răspândirii infecțiilor cu noul Coronavirus, provocat de atacuri politico-juridice iresponsabile în plină pandemie, combinat cu o propagandă obscură de decredibilizare a pericolului Covid, ne-au adus din nou într-o situație limită. Momentul nu este ușor din punct de vedere sanitar și tot planul nostru de a relansa economia depinde acum de un efort comun, colectiv, național, de a respecta regulile pentru limitarea răspândirii epidemiei cu noul Coronavirus", subliniază reprezentantul PNL.