Dăncilă a vrut să discute cu Iohannis despre remaniere, dar ba era la Bruxelles, ba își lansa cartea2Foto© euractiv.ro

Dăncilă a vrut să discute cu Iohannis despre remaniere, dar ba era la Bruxelles, ba își lansa cartea

, 12 știri, 10 vizualizări

Premierul Viorica Dăncilă susține că a încercat să vorbescă la telefon cu președintele Iohannis referitor la refuzul de a nominaliza noii miniștri, dar șeful statului nu a putut discuta pentru că a fost la Bruxelles, iar apoi și-a lansat cartea.

UPDATE 12.15 "Înainte de Paște, ne-a propus PSD o remaniere a acertui Guvernum. Nu pentru a face guvernarea mai bună, nu vă faceți iluzii S-au certat ei între ei, găștile, și au venit cu trei propuneri - Nicolicea, Florea și Brăiloiu. Le-am spus atunci că nu sunt de acord cu aceastp remaniere, fiindcă nu aduce nimic nou, nimic bun. Astăzi le-am dat pesediștilor refuzul meu și în scris, ca să înțeleagă mai bine că nu sunt de acord", a anunțat Klaus Iohannis.

"Am încercat o discuție cu domnul Iohannis, sunt un om care mă țin de cuvânt. (...) Am sunat la Administrația Prezidențială și mi s-a spus că domnul președinte este luni la Bruxelles și marți își lansează cartea pe scările vopsite la Ploiești. Eu sper, și îi solicit să dea motivarea (pentru refuzul de a numii miniștrii - n.r.), pentru că este sarcina dumnealui.