Dăncilă: Domnul Cîțu vrea să depună o plângere penală împotriva mea și a ministrului Teodorovici2Foto© romaniatv.net

Dăncilă: Domnul Cîțu vrea să depună o plângere penală împotriva mea și a ministrului Teodorovici

, 5 știri, 7 vizualizări

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că ar putea fi depusă o plângere penală împotriva sa și a ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, de către liberali, ea afirmând că la PNL un astfel de demers este mult mai important decât un proiect de țară. "Am înțeles că domnul Cîțu vrea să depună o plângere penală, atât împotriva mea, cât și a domnului Teodorovici. Acest lucru nu ne mai miră.

Cred că acolo plângerea penală este mult mai importantă decât un proiect de țară, de la înaltă trădare la o altă plângere penală - este ceea ce-i caracterizează. Eu cred că este un mod defectuos, să spun, de a aborda problemele.

Eu cred că oamenii nu se așteaptă la plângeri penale, se așteaptă la variante pentru guvernare, la proiecte, la idei, la lucruri în care să se regăsească fiecare român, pentru că, dacă așa vor să dărâme un guvern, prin plângeri penale împotriva primului-ministru sau a miniștrilor din Guvern, cred că acest lucru nu este constructiv", a spus Viorica Dăncilă, marți, la Parlament, la finalul reuniunii grupurilor parlamentare ale PSD.