Dăncilă: Limbajul violent, domnule Iohannis, este atributul oamenilor slabi9Foto1Video© bzi.ro

Dăncilă: Limbajul violent, domnule Iohannis, este atributul oamenilor slabi

, 20 știri, 22 vizualizări

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, i-a transmis "candidatului Iohannis", vineri, de la Timișoara, că limbajul violent este "atributul oamenilor slabi", care nu au argumente, după ce de dimineață a fost întâmpinată la intrarea în Palatul Administrativ de un grup de circa 20 de protestatari care au huiduit-o.

"Când am intrat în Consiliul Județean am văzut exponenții lui Iohannis, pe iohaniștii care strigau foarte tare «hoții». Am vrut să le spun «duceți-vă la Cotroceni, că el are case, sau mergeți la Barna, că el are probleme cu fondurile europene». Eu, Viorica Dăncilă, nu am afaceri cu statul, nu am niciun schelet în șifonier. Au strigat apoi «mincinoasa». Am vrut să-i trimit tot acolo, pentru că oricâte minciuni au spus ei, eu am spus și voi spune numai adevărul. Am văzut niște oameni disperați, care jigneau", a afirmat Viorica Dăncilă vineri seara, la întâlnirea cu membrii PSD din județul Timiș.

Candidata PSD la prezidențiale a adăugat că manifestările grupului de protestatari au făcut-o să înțeleagă că acest lucru și l-a dorit Klaus Iohannis în cei cinci ani de mandat, "să îndemne la această atitudine violentă, la limbajul violent".