Dăncilă, replică pentru Tăriceanu: ,,Vorbește de impotență când se referă la miniștrii dumnealui''© adevarul.ro

Dăncilă, replică pentru Tăriceanu: ,,Vorbește de impotență când se referă la miniștrii dumnealui''

, 4 știri, 40 vizualizări

„Sincer mă surprind aceste declarații ale domnului Tăriceanu. Acest guvern a obținut rezultate. Are și domnul Tăriceanu miniștri. Cred că se referea la miniștrii lui. Am și alte lucruri de rezolvat nu să-i răspund dumnealui. Pentru mine acum e important să cresc punctul de pensii cu 1 septembrie, să cresc indemnizația minimă”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Premierul a adăugat apoi că acuzațiile lui Tăriceanu sunt nefondate și că până acum, de fiecare dată criticile care au vizat Guvernul s-au referit doar la PSD și că președintele a cerut „de șapte ori” demisia lui Dăncilă pe când pe cea a șefului Senatului nu a cerut-o niciodată.

„Acuzațiile sunt nefondate. E ultimul lucru care s-ar putea lua în vedere. De fiecare dată Guvernul României era criticat, nu ALDE, președintele a atacat PSD nu pe domnul Tăricenau. Noi am avut numărate obstacole, am văzut reacția domnului Iohannis. Nu l-am auzit pe președintele României cerând demisia șefului Senatului. L-am auzit de șapte ori cerând demisia ministrului. (...) În centrul preocupărilor mele nu se află la aceste dispute, să răspund la aceste păreri, fie că ele vin de la partenerii noștri de coaliție”, a adăugat președintele PSD.