Dani Coman a demisionat de la Astra Giurgiu2Foto© sport.ro

Dani Coman a demisionat de la Astra Giurgiu

, 7 știri, 19 vizualizări

Dani Coman a decis să demisioneze din funcția de președinte executiv al Astrei Giurgiu. Anunțul a venit după eșecul din play-off-ul Ligii 1 Betano, cu Viitorul, 0-3, și e cauzat de restanțele salariale, jucătorii neavând banii cuveniți în conturi de patru luni.

„Da! E adevărat. Le-am spus jucătorilor săptămâna trecută că dacă până la ora jocului cu Viitorul nu se vor rezova problemele financiare eu îmi voi da demisia. Trebuie să vină altcineva care poate face mai mult pentru ei…Conform funcției pe care o am, de conducere, trebuie să mai stau 45 de zile, asta e calea legală. Aseară am avut discuția cu ei. Joi i-am invitat la o masă, vreau să stau de vorbă cu ei, să-i fac să înțeleagă faptul că e un trofeu pus în joc și e bine pentru fiecare dintre ei, indiferent că vor mai sta sau nu la Astra”, a spus Dani Coman pentru ProSport.

(n.red. – Ce face Costel Enache?) „E adevărat că a fost adus de mine, dar eu am cuvânt…Și atunci când am promis ceva jucătorilor, m-am ținut de cuvânt. Nu i-am mințit niciodată. Sper ca până joi să se regleze situația într-un fel”, a explicat Dani Coman.