Daniel Radcliffe a devenit tată pentru prima oară. Actorul din Harry Potter și Erin Darke, surprinși la o plimbare cu căruciorul4Foto© libertatea.ro

Daniel Radcliffe a devenit tată pentru prima oară. Actorul din Harry Potter și Erin Darke, surprinși la o plimbare cu căruciorul

, 5 știri, 12 vizualizări

Actorul seriei de filme Harry Potter, în vârstă de 33 de ani, și Erin Darke (38 de ani) sunt împreună de peste un deceniu. Recent, cei doi au fost surprinși la o plimbare cu căruciorul prin New York.

După ce au devenit recent părinți, cei doi actori au fost fotografiați pe străzile din New York, se arată în imaginile postate de DailyMail. Superstarul din Harry Potter a fost surprins împingând căruciorul unde se afla nou-născutul, în timp ce iubita lui îl urma îndeaproape.

Daniel Radcliffe a ales un look discret, purtând o șapcă de baseball bleumarin și o mască de protecție. Proaspăta mămică Erin a purtat un tricou negru și blugi decolorați, la care a asortat o haină verde din catifea și cizme portocalii. Totodată, și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare.