Dat în judecată de Bogdan Apostu, Horațiu Moldovan a reacționat5Foto© sport.ro

Dat în judecată de Bogdan Apostu, Horațiu Moldovan a reacționat

, 6 știri, 36 vizualizări

Horațiu Moldovan (26 de ani) activează, la momentul actual, la Atletico Madrid. Fostul portar al Rapidului a bătut palma cu echipa din Spania în urmă cu doar câteva luni. Acum, însă, ar putea să ajungă în fața instanței, după ce sportivul l-ar fi „sărit din schemă” pe Bogdan Apostu, fostul său impresar! Detaliile se regăsesc mai jos.

Horațiu Moldovan a acceptat anul acesta transferul la Atletico Madrid. După evoluția remarcabilă la Rapid, goalkeeperul a ajuns rapid în vizorul mai multor echipe. În cele din urmă, fostul portar al Giuleștenilor a acceptat oferta echipei din Spania, care este antrenată de Diego Simeone. Conform datelor apărute în lumea sportivă, sportivul a semnat un contract pe o perioadă de patru ani și jumătate. De altfel, în primul an ar avea un salariu de 800.000 de euro. Cu fiecare sezon, ar urma să îi crească salariul cu câte 180.000 de euro. Mai multe detalii se regăsesc la acest link.

Bucuria a fost imensă pentru goalkeeper și a semnat contractul în luna ianuarie a acestui an. De altfel, internaționalul român care activează în echipa lui Diego Simeone a reușit, deja, să acapereze intenția nu doar pe teren, ci și pe rețelele de socializare. De pildă, în februarie, o postare cu Moldovan pe contul oficial al echipei spaniole a atras peste un milion de vizualizări și peste 100.000 de aprecieri. Iată AICI despre ce este vorba!