De ce a ajuns, de fapt, Irinel Columbeanu la azil! Motivul este surprinzător4Foto© a1.ro

De ce a ajuns, de fapt, Irinel Columbeanu la azil! Motivul este surprinzător

, 6 știri, 68 vizualizări

După o viață în care s-a lăfăit în lux și opulență, Irinel Columbeanu a ajuns să-și ducă traiul la un azil. Fostul milionar trăiește cea mai neagră perioadă a vieții lui, după ce s-a mutat la căminul social unde a stat și tatăl său. Omul de afaceri a considerat de cuviință că este timpul să-și petreacă zilele în liniște și să primească tot ajutorul de care are nevoie în aceste momente. N-a mai stat pe gânduri, iar la îndemnul prietenilor săi a făcut acest pas. Care ar fi, de fapt, adevăratul motiv pentru care a făcut această schimbare?

Irinel Columbeanu nu duce o viață tocmai roz. Fostul om de afaceri are parte de momente grele în viața lui, după ce a ajuns să trăiască de unul singur. S-a confruntat cu diverse probleme, așa că la îndemnul prietenilor săi, fostul soț al Monicăi Gabor a ales să se mute la azil. Sigur că, nu a ales orice cămin social, ci pe acela unde și-a petrecut o parte din viață și tatăl său. A avut încredere să se lase pe mâna angajaților de acolo și să primească tot ajutorul de care avea nevoie.

Pentru că și tatăl său a stat în căminul social respectiv, Irinel Columbeanu n-a stat nicio secundă pe gânduri, a pus mâna pe telefon și a luat legătura cu șeful fundației. Și-a făcut bagajul și s-a mutat imediat la azil. Afaceristul spunea că și-a găsit liniștea, în sfârșit, fiind foarte mulțumit de schimbările din viața lui.