De ce crede Pepe ca l-a batut Anamaria Prodan pe Alexa3Foto© bzi.ro

De ce crede Pepe ca l-a batut Anamaria Prodan pe Alexa

, 5 știri, 41 vizualizări

Scena controversata dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa a starnit si starneste, inca, foarte multe comentarii. Unul dintre cei care au tinut sa isi exprime punctul de vedere este chiar Pepe. Desi, initial, a declarat ca nu doreste sa comenteze, Pepe a tinut sa faca unele precizari referitoare la subiectul ”fierbinte”.  Intrebat cum ar fi reactionat el daca ar fi fost in locul lui Dan Alexa si ar fi incasat un pumn, Pepe a fost transant. Si spune ca – intr-un astfel de caz – ar fi ”imobilizat-o” ca sa nu-l primeasca si pe al doilea. Mai mult, Pepe a izbucnit in ras.

„Cum as fi reactionat? Habar n-am. Astea sunt niste reactii… Din punctul meu de vedere, el a reactionat foarte bine, s-a intors si a plecat. Nu poti sa te lupti cu o femeie. Exista acel instinct de aparare pe care il are un om in el si pe care il descopera atunci cand este atacat si poti reactiona asa, la secunda. Baf, baf! Si i-o dai inapoi. Nu stiu daca as fi facut acelasi lucru, habar n-am.

Probabil as fi imobilizat-o, sa nu mi-l dea pe al doilea. Adica o prinzi de mana, i-o sucesti, o pui la pamant si chemi politia. Nu stiu”, a spus el, izbucnind din nou in ras.

Deci, un nou slogan pentru «Gospodar fără pereche» ar putea fi: «Dacă nu te însori, te bat!»
Anamaria Prodan,
Anamaria Prodan a spus adevărul despre incidentul cu Dan Alexa. Ce i-a…