De ce, Mihai Stoica nu este mândru că este roman! Mesajul postat pe Facebook3Foto© bzi.ro

De ce, Mihai Stoica nu este mândru că este roman! Mesajul postat pe Facebook

, 6 știri, 18 vizualizări

Oficialul FCSB Mihai Stoica a postat, duminică, un mesaj pe Facebook, de Ziua Națională, în care explică de ce nu este mândru că e român. Mijlocașul Nicolae Stanciu, component al echipei naționale, a comentat mesajul fostului său șef, exprimându-și dezacordul cu el, potrivit NEWS.ro

„Mândru că sunt român?

Păi doar pentru că trăiesc în țara în care nu votezi pentru viitorul tău, ci contra candidatului care ți-e antipatic, în țara în care o fată moare pentru că operatorul de la 112 a prins o zi mai proastă, în țara în care mii de oameni pichetează sediul guvernului fără să știe motivul, în țara în care – pentru aceeași presupusă infracțiune – un judecător achită și altul condamnă, în țara în care mor militari într-un camion fără frâne și armata cheltuiește milioane de euro cu o echipă de fotbal care nu e în stare să se califice pentru dificila confruntare cu Mostiștea Ulmu, în țara în care autostrada trebuie reparată înainte de inaugurare, în țara în care Halep e sfâșiată de ziariști și prostituatele dau autografe?

Nu, nu sunt mândru că sunt român. Doar trebuie să trăiesc în România și m-am consolat cu ideea. La mulți ani cu sănătate, români! Bine că avem Netflix. Și HBO Go”, a scris Stoica.