De ce nu pot fi organizate alegerile locale simultan cu anticipatele© rfi.ro

De ce nu pot fi organizate alegerile locale simultan cu anticipatele

, 8 știri, 23 vizualizări

Stelian Ion explică principiile fuziunii USR-PLUS: ”Ideile principale pe care le-am promovat la ultimul Comitet Politic noi cei din USR au fost legate de păstrarea denumirii USR, care este cunoscută de toată lumea și mai ales de păstrarea cadrului statutar, a structurii Statutului, pentru că este foarte importantă cultura organizațională și ținem și la acest aspect. În rest, sunt absolut convins că putem face fuziunea, că avem și forța și dorința să facem această fuziune”.

Deputatul consideră că partidul rezultat din fuziunea USR și PLUS ar trebui să se numească tot USR: ”Din punctul meu de vedere, ar trebui să se numească USR, dar lucrurile astea vor face obiectul unor negocieri și eu sunt sigur că în cadrul acelor negocieri, vom lua cele mai bune decizii, pentru ca formațiunea să iasă mult mai puternică decât ambele partide separat.

Și cred că vom înțelege și unii și alții ce plusuri, apropo de denumirea colegilor noștri, avem fiecare și ce atuuri avem, pe care trebuie să le subliniem și să le punem în valoare, pentru ca rezultatul să fie unul foarte-foarte bun”.