Decathlon deschide primul magazin din zona de Nord-Vest a tarii3Foto© wall-street.ro

Decathlon deschide primul magazin din zona de Nord-Vest a tarii

, 5 știri, 23 vizualizări

Magazinul detine o suprafata totala de 1,480 mp si 350 de metri alocati terenului de test cu acces gratuit, oferind mai mult de 5,000 de articole si echipamente, destinate practicarii a peste 60 de sporturi. Prin intreaga oferta, Decathlon Satu Mare vine in intampinarea nevoilor si preferintelor comunitatii locale in materie de sport, de la fitness, la alergare, ciclism, fotbal, tenis, schi sau snowboard.

Prezenta Decathlon pe suprafete mici, ca puncte complementare magazinelor existente, face parte din noua strategie a companiei, alaturi de prezenta pe suprafete mari ale magazinelor fizice deja deschise in Romania. Aceste formate de vanzare vor incuraja livrarea online si vor constitui puncte de comercializare ale articolelor Decathlon, fiind amplasate in zone de proximitate, cu densitate si trafic ridicate, dar si aproape de zone de practica sportiva sau cladiri de birouri.

„Decizia de a deschide urmatorul nostru magazin in Satu Mare a venit natural, deoarece Decathlon nu era prezent in zona de Nord-Vest a tarii. Comunitatea locala si-a dorit ca Decathlon sa ajunga aici, iar acest lucru s-a vazut prin multitudinea solicitarilor pe care le-am primit in mediul online.