Decizia luată în Arabia Saudită după gesturile obscene ale lui Cristiano Ronaldo5Foto© puterea.ro

Decizia luată în Arabia Saudită după gesturile obscene ale lui Cristiano Ronaldo

, 7 știri, 28 vizualizări

Cristiano Ronaldo (39 de ani) este în centrul unui nou scandal în Arabia Saudită, după ce a fost surprins făcând un gest obscen la finalul victoriei lui Al-Nassr în fața celor de la Al-Shabab de duminică seara, scor 3-2. Federația saudită de fotbal a deschis o anchetă.

Atacantul portughez a deschis scorul din penalty în minutul 21, dar Al-Nassr a avut nevoie de reușita târzie a lui Talisca, care a marcat de două ori, pentru a rezolva meciul. După fluierul final, videoclipurile de pe rețelele de socializare l-au surprins pe Ronaldo în timp ce-și astupa urechea și făcea un gest obscen cu mâna în zona pelviană.

Acțiunea părea să fie îndreptată către suporterii Al-Shabab.

Pe fundal, se puteau auzi scandându-se numele lui Messi, rivalul de o viață al lui Cristiano Ronaldo în fotbal. Incidentul nu a fost surprins la televizor, dar unii experți saudiți au declarat că Ronaldo ar trebui să fie pedepsit. Nu a existat niciun răspuns oficial, dar ziarul saudit Asharq al-Awsat a declarat că federația națională de fotbal a deschis o anchetă în legătură cu incidentul, scrie The Guardian.