Demisii în bloc la un spital din România, în plină pandemie de coronavirus. Medicii și asistenele se plâng de lipsa echipamentelor26Foto1Video© stirileprotv.ro

Demisii în bloc la un spital din România, în plină pandemie de coronavirus. Medicii și asistenele se plâng de lipsa echipamentelor

, 76 știri, 67 vizualizări

După numai câteva ore după ce toată secția ATI de la Spitalul Orăștie a demisionat, asistentele medicale și infirmierele au fost convinse să își retragă demisiile și să revină la lucru.

Medicul ATI, Lorena Ehim, împreună cu toate asistentele și infirmierele de pe secție, si-au depus, luni dimineața, demisa. Motivul fiind lipsa echipamentelor de protecție și a aparaturii medicale.

”Suntem trimiși la moarte cu mâinile goale. Aștept să văd – mor, nu mor, cum mă mai simt. Din păcate se încearcă cumva niște mușamalizări – cred, ascunderi de cazuri. Așa am senzația. Nu e ceea ce ar trebui să fie și noi suntem aruncați în cușca cu lei – ca niște bucăți de carne. Noi am considerat la Orăștie că nu putem să ne ducem către moarte cu mâinile goale”, a declarat medicul Lorena Ehim.