Denis Drăguș, înlocuit cu Ricardo Grigore în lotul României pentru CE Under 213Foto© bzi.ro

Denis Drăguș, înlocuit cu Ricardo Grigore în lotul României pentru CE Under 21

, 10 știri, 22 vizualizări

În urma unui contact la antrenament, fotbalistul de la FC Viitorul a acuzat dureri la călcâi, iar selecționerul Mirel Rădoi a declarat la conferința de presă organizată vineri că este vorba de o afecțiune, însă nu se cunosc mai multe informații. Drăguș a efectuat mai multe teste, iar diagnosticul medicilor a fost fractură trabeculară de calcaneu, astfel că nu va putea evolua la turneul final din Italia și San Marino.

"În urma unui contact, mijlocașul de la FC Viitorul a acuzat dureri la călcâi. Inițial s-a crezut că este vorba doar de o contuzie și că nu e ceva grav, însă la antrenamentul de joi seara durerea s-a accentuat. Azi dimineață, fotbalistul nu s-a pregătit alături de colegii săi, iar după masa de prânz a mers cu medicul echipei naționale U21, Adrian Nica, la o clinică pentru a efectua o radiografie. Diagnosticul a fost: fractură trabeculară de calcaneu.

Pentru a fi siguri că acesta este diagnosticul, jucătorul a făcut un control suplimentar la un spital din Cesena, iar părerea medicului ortoped de acolo a fost aceeași. Apoi, s-a luat legătura cu doctorul clubului FC Viitorul, George Puflene, i s-a trimis radiografia pentru a o vedea, iar acesta a admis și el că Drăguș nu va putea evolua la Euro 2019", se arată în comunicatul emis de FRF.