Dennis Man și-a aflat pedeapsa după eliminarea din meciul cu Craiova. Câte meciuri ratează jucătorul de la FCSB2Foto© romaniatv.net

Dennis Man și-a aflat pedeapsa după eliminarea din meciul cu Craiova. Câte meciuri ratează jucătorul de la FCSB

, 8 știri, 9 vizualizări

Jucătorul Dennis Man, de la FCSB, a fost suspendat două jocuri și amendat cu 3.000 de lei de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, reunită miercuri, potrivit site-ului LPF. Man a primit cartonaș roșu în meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova (3-2), disputat duminică seara, pe Arena Națională, în etapa a 25-a a Ligii I, după o altercație cu Marius Briceag.

Comisia i-a sancționat cu câte un joc suspendare și amendă de 740 de lei pe fundașii Marius Briceag și Renato Kelic (ambii de la Universitatea), eliminați în meciul respectiv pentru două cartonașe galbene. Totodată, clubul Universitatea Craiova a fost amendat cu suma de 5.000 de lei pentru incidente produse la meciul cu FC Hermannstadt, desfășurat la Pitești, în etapa a 24-a.

Mijlocașul Juan Culio (CFR Cluj) a primit și el o etapă de suspendare și o penalitate sportivă de 740 de lei după eliminarea din partida cu Poli Iași, din etapa a 25-a. Clubul CSM Poli Iași a primit ''avertisment'' în urma incidentelor de la meciul din Copou. AGERPRES (AS-autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Gabriela Badea)