Deputatul Florin Roman, propus în locul Ralucăi Turcan pentru preluarea șefiei grupului parlamentar PNL2Foto© romaniatv.net

Deputatul Florin Roman, propus în locul Ralucăi Turcan pentru preluarea șefiei grupului parlamentar PNL

, 8 știri, 29 vizualizări

Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților a decis, marți, prin vot, că îl va propune pentru funcția de lider al Grupului parlamentar pe deputatul Florin Roman, în locul deputatului Raluca Turcan, care ocupă funcția de vicepremier. De asemenea, echipa de vicelideri va fi completată cu deputatul Cezar Preda.

Propunerea Grupului pentru funcția de președinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului este deputatul Angelica Fădor. Această decizie vine ca urmare a faptului că deputatul Florin Roman este nominalizat pentru a prelua conducerea Grupului, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții grupului.

Totodată, Grupul parlamentar al PNL a decis ca pentru funcția de președinte al Comisiei pentru transporturi și Infrastructură să fie nominalizat deputatul Marius Bodea, iar pentru cea de secretar al Comisiei să fie nominalizat deputatul Vasile Cristian Achiței. Hotărârea de nominalizare a unui nou președinte al Comisiei vine după ce deputatul Lucian Bode a devenit membru al Guvernului.