Deschis în octombrie, după șapte luni de întârziere, Spitalul mobil de la Lețcani se închide în ianuarie pentru dezinfecție generală3Foto© libertatea.ro

Deschis în octombrie, după șapte luni de întârziere, Spitalul mobil de la Lețcani se închide în ianuarie pentru dezinfecție generală

, 5 știri, 40 vizualizări

Spitalul mobil de la Lețcani va fi închis câteva zile, timp în care vor fi făcute lucrări de igienizare și dezinfecție, cei 17 pacienți cu COVID-19 urmând a fi transferați la spitale din municipiul Iași.

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, medicul Florin Roșu, a declarat, miercuri seară, că unitatea nu a fost igienizată de câteva luni și că decizia nu are legătură cu frigul din saloane cauzat de penele de curent tot mai dese din ultima perioadă.

Din cei 17 pacienți cu COVID-19 de la spitalul mobil de la Lețcani, doi se află la Terapie Intensivă. Ei vor fi transferați, joi, la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Ceilalți 15 pacienți cu forme medii de boală vor fi duși la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.