Destin cumplit al unei fete de 16 ani din Brăila! Ana Maria a sfârșit în accidentul produs de iubitul ei beat5Foto© observatornews.ro

Destin cumplit al unei fete de 16 ani din Brăila! Ana Maria a sfârșit în accidentul produs de iubitul ei beat

, 8 știri, 44 vizualizări

O adolescentă de 16 ani a murit, duminică, după ce mașina în care se afla alături de iubitul ei a lovit mai mulți copaci situați pe marginea Drumului Județean 211 D, în județul Brăila. Cumplitul accident a avut loc, duminică dimineață, la ora 07:40, chiar la intrare în satul Florica, comuna Roșiori. La volanul mașinii era Andrei, în vârstă de 23 de ani, iubitul fetei.

„Din primele cercetări a reieșit că un tânăr de 23 de ani, din comuna Roșiori, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 211D, dinspre satul Roșiori, la întrarea în localitatea Florica, ar fi părăsit partea carosabilă și a lovit pomii situați pe marginea acostamentului. În urma evenimentului a rezultat decesul unei tinere de 16 ani, din comuna Roșiori, pasageră în autovehicul”, a anunțat IPJ Brăila.

Ana Maria, pe care prietenii o alintau „Mary”, se afla pe scaunul din dreapta. În urma impactului, trupul adolescentei a fost aruncat din mașină, fiind găsit pe marginea șoselei.