Dezvaluirea pe care Gica Hagi le-a facut-o belgienilor despre Ianis Hagi! ”Nu este o problema pentru el”2Video© bzi.ro

Dezvaluirea pe care Gica Hagi le-a facut-o belgienilor despre Ianis Hagi! ”Nu este o problema pentru el”

, 6 știri, 36 vizualizări

Gica Hagi a facut un anunt în presa belgiana despre viitorul lui Ianis Hagi. ”Regele” sustine ca mijlocasul de 20 de ani va ajunge mai bun decât a fost el, o declaratie ambitioasa, tinând cont ca vorbim despre cel considerat ”cel mai bun fotbalist din istoria României”.

”Îi place aceasta presiune a numelui pe care îl poarta. Nu este o problema pentru el. Daca poate deveni mai bun decât tatal sau? Poate va ajunge si mai bun. E prea devreme sa vorbim despre asta. Eu aveam 21 de ani când am ajuns la Steaua, cu ideea de a veni la un club mare. Ianis are 20 de ani. Poate urmari acelasi drum. El are nevoie de o echipa buna în spatele lui si Genk este o trupa puternica”, a spus Hagi, citat de HLN.

Unul dintre motivele pentru care oficialii de la Viitorul au ales campioana Belgiei, desi aveau si alte oferte mult mai bune, a tinut de proiectul clubului belgian. Genk mizeaza pe multi tineri, astfel ca exista toate premisele ca Ianis sa se impuna si sa se transfere ulterior la un club de top din Europa. Felicw Mazzu a vorbit despre importanta tinerilor în cadrul echipei, semn ca nu se va abdica de la filosofia ultimelor sezoane.