Diana Șoșoacă a primit un plic cu o ”substanță granulară” la Senat2Foto© antena3.ro

Diana Șoșoacă a primit un plic cu o ”substanță granulară” la Senat

, 5 știri, 27 vizualizări

Plicul suspect primit de Diana Șoșoacă, despre care senatoarea susținea că îi poate pune în pericol viața, conținea zahăr. Este concluzia la care a ajuns Serviciul de Protecție și Pază după verificarea coletului primit în Parlament.

"Am primit un telefon de avertisment din partea SPP-ului Senatului. S-a primit pe numele meu un plic cu o substanță granulată în interior. A fost imediat verificat pentru riscul radiologic sau exploziv. A trecut de acest de acest test, însă mi s-a adus la cunoștință că există posibilitatea ca substanța a detectată în conținutul trimiterii poștale să afecteze sănătatea sau viața persoanelor ce ar veni în contact cu acest plic. Mi-a fost comunicat că din acest moment ar trebui să am grijă și să nu mai deschid niciun plic care îmi vine atât acasă, cât și la cabinetul parlamentar.

Mi s-a comunicat cum să mă feresc de aceste lucruri și că este posibil să primesc inclusiv plicuri care pot la deschidere să detoneze", a spus senatoarea Diana Șoșoacă, într-un live pe Facebook.