Dinamo înșiră înfrângerile în Liga 1, Contra la al patrulea eșec consecutiv2Foto© sport.ro

Dinamo înșiră înfrângerile în Liga 1, Contra la al patrulea eșec consecutiv

, 6 știri, 30 vizualizări

„Vreau să le cer scuze tuturor suporterilor dinamoviști! Îmi e rușine să port sigla asta! E inexplicabil ce s-a întâmplat, mai ales că venim după o săptămână în care am analizat foarte bine ceea ce greșisem. Victoria lui Sepsi e meritată, felicitări! Sunt fără cuvinte, n-am ce să iau pozitiv. Am fost o rușine de echipă, n-am ce să iau pozitiv. Nu pot să-mi explic performanța noastră din această seară.

Adaptarea jucătorilor n-ar trebuie să fie o problemă. Noi am lucrat bine toate aspectele. Arătăm mult mai rău înainte de această pauză decât mă așteptam. Cer scuze tuturor pentru imaginea arătată. Sepsi ne-a dominat din toate punctele de vedere. La nivel de intensitate, la nivel de joc. N-am avut personalitate, ne-a fost frică.

Sunt jucători cu o experiență atât de mare și nu reușesc să facă o preluare. Pentru mine, e un mare semnal de alarmă și vom vedea ce se va întâmpla la următorul meci. Prefer să joc cu jucători tineri, decât să bag jucători cu experiență care să n-aibă personalitatea să joace fotbal! Avem jucători care vin din campionate puternice, dar să clacheze în acest fel? Nu-mi găsesc cuvintele!