Dinamo - Sporting Lisabona, în Liga Campionilor la handbal masculin4Foto© libertatea.ro

Dinamo - Sporting Lisabona, în Liga Campionilor la handbal masculin

, 17 știri, 19 vizualizări

Dinamo a cedat la limită în Portugalia, 31-32, și are șansa să se califice în ”optimile” Ligii Campionilor. Dinamo - Sporting e azi, de la 20:00, în direct pe Telekom Sport și  Digi Sport. Sala Dinamo va fi arhiplină. 2.200 de locuri e capacitate. Galeria ”câinilor”, antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, dar și jucătorii formației din Liga 1, și-au anunțat prezența la meci.

Mircea Lucescu și Florin Răducioiu vor fi în tribune. De asemenea, Gazeta Sporturilor anunță că patronul grupării din Ștefan cel Mare, Ionuț Negoiță, o să fie prezent la meciul din barajul de calificare în optimile de finală ale Champions League pentru a-i susține pe Savenco, Șandru, Bannour și compania. Și jucătoarea de tenis Simona Halep a fost invitată la partidă.

“Toată suflarea dinamovistă va fi alături de noi. Încercăm să fim prima echipă din România care ajunge în optimile Ligii Campionilor”, a spus Daniel Georgescu, team managerul echipe de handbal a lui Dinamo. Asta nu e tot, oficialii au decis ca gradenele din spatele porților să fie deschise pentru prima dată în Liga Campionilor. “Vor mai fi, în acest fel, 300 de locuri în plus.