Dinamo va avea tricouri speciale la primul meci din play-out8Foto© libertatea.ro

Dinamo va avea tricouri speciale la primul meci din play-out

, 25 știri, 56 vizualizări

Prin programul socios „Doar Dinamo BucureștiBucureștiBucurești”, fanii au plătit 700.000 de lei oficialilor clubului pentru a achita restanțele salariale și pentru a obține licența pe sezonul viitor. Acum, chiar și-n play-out, pentru al treilea an la rând, suporterii vor să fie reprezentați, să aibă expunere, pentru a atrage bani.

La victoria cu 2-1 în fața FCSB în Derby de România, jucătorii „câinilor” au evoluat cu tricouri speciale, iar pe piept aveau sloganul, deja arhicunoscut, „Doar Dinamo București”, plus adresa de internet „www.programddb.ro”, ca să fie atrași noi socios care să finanțeze gruparea.

Sponsorul principal al echipei, casa de pariuri Unibet, a fost de acord cu „înlocuirea” la acel meci special. Acum, în perspectiva primei etape din play-out, cu Academica Clinceni, dinamoviștii, la solicitarea ultrașilor, vor juca din nou în aceleași tricouri. Cele de la Derby vor fi supuse unor licitații în rândul suporterilor, iar banii vor susține programul socios să meargă mai departe.