Diseară, la America Express, în prima etapă din Argentina, se schimbă echipele!4Foto© observatornews.ro

Diseară, la America Express, în prima etapă din Argentina, se schimbă echipele!

, 5 știri, 29 vizualizări

După eliminarea la finalul etapei precedente a echipei formate din Ada și Tony Galeș, pe Dumul Soarelui au rămas cinci echipe: Alexia și Aris Eram, Laura Giurcanu și Sânaziana Negru, Romică și Cătălin Țociu, Giulia și Vlad Huidu, Iulia Albu și Mike. Ei sunt cei care au ajuns în ultima țară a aventurii America ExpressArgentina, țara în care se va desfășura și finala.

”Doamne, cât am visat acest moment”, a declarat Giulia. ”Suntem foarte fericiți că am ajuns în Argentina”, a spus Alexia Eram. ”Dacă nu realizăm că am ajuns atât de departe, atunci simțim, cel puțin fizic, că suntem în stage-ul opt”, a comentat Romică Țociu.

Au parcurs până aici peste 2.500 de kilometri, cucerind Columbia și Ecuadorul. Iar acum se află în fața unei noi provocări, întrucât primele curse pe teritoriul argentinian aduc o cu totul altă dinamică a competiției: se schimbă echipele! Vedetele vor fi nevoite să lupte alături de un alt coechipier, iar schimbarea echipelor ar putea destabiliza cuplurile și ar putea influența clasamentul.

Doamne, cât am visat acest moment
Giulia Anghelescu,
Diseară, la America Express, în prima etapă din Argentina, se schimbă…