Dispariția lui Klaus Iohannis, reclamată la Poliție5Foto© hotnews.ro

Dispariția lui Klaus Iohannis, reclamată la Poliție

, 14 știri, 59 vizualizări

Demers inedit al unui deputat AUR. Acesta a mers la Secția 17 de Poliție pentru a reclama dispariția președintelui Klaus Iohannis despre care spune că nu a mai apărut public din data de 18 decembrie 2023.

„Acesta este absent complet din spațiul public, neîndeplinindu-și obligațiile legale care îi revin conform fișei postului stabilită de Constituția României. Spre exemplu, având în vedere masivele proteste de stradă, acesta nu și-a îndeplinit obligațiile de serviciu trasate de Constituția României conform articolului 80 alineatul 2: „(2) Președintele României veghează la respectarea Constituției și la buna funcționare a autorităților publice. În acest scop, Președintele exercită funcția de mediere între puterile statului, precum și între stat și societate”, afirmă deputatul AUR, Adrian Axinia

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.