Disperat că pierde bani, Becali s-a dezlănțuit și a rupt un act în fața jurnaliștilor: ″Eu nu accept sa fiu luat de prost!″© antena3.ro

Disperat că pierde bani, Becali s-a dezlănțuit și a rupt un act în fața jurnaliștilor: ″Eu nu accept sa fiu luat de prost!″

, 5 știri, 109 vizualizări

Finanțatorul echipei roș-albastre vrea că deținătorul drepturilor TV să ofere mai mulți bani și a avut azi un discurs total diferit față de cel avut acum două săptămâni, când eAD a luat pentru prima dată în considerare această idee.

„Pe mine nu mă afectează! De ce să îi afecteze pe alții? De ce să dau banii înainte? Prestează munca ta și după îți dau eu banii! Au dreptate oamenii! «Dacă se întâmplă ceva cu COVID și nu mai jucați? De unde iau banii?». Au dreptate și ei, logic! E logică. Când e logică, nu ai ce să zici”, a declarat Gigi Becali pe 30 iulie la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Nu credeam că se poate întâmpla așa ceva. E o situație urâtă. N-am făcut conferința la mine la palat, am venit aici și am vrut să fie un fel de strigăt. Sunt asociat cu 13-14 oameni, care sunt fricoși și nu au apărare. Când am făcut contractul de cesiune de drepturi, l-am făcut pe spatele marilor coloși, Digi, Telekom.