Dispozitive de ochire în infraroșu pentru arme de vânătoare trimise din China, confiscate de polițiști. Destinatarii erau două femei© adevarul.ro

Dispozitive de ochire în infraroșu pentru arme de vânătoare trimise din China, confiscate de polițiști. Destinatarii erau două femei

, 4 știri, 14 vizualizări

Două dispozitive de ochire echipate cu tehnologie cu infraroșu, destinate montajului pe lunetele armelor de vânătoare, a căror deținere este ilegală, au fost identificate în colete poștale sosite din China pe numele unor femei din Alba, aparatura fiind indisponibilizată de polițiști, potrivit unui comunicat transmis, marți, AGERPRES.

Acest tip de aparatură este interzisă la deținere, folosirea lor fiind incriminată ca infracțiune de braconaj cinegetic, precizează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

"Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal de Interior Alba Iulia, au desfășurat activități pentru verificarea modului în care este respectată legislația privind regimul armelor si dispozitivelor destinate acestora, cu ocazia introducerii în țară.