Doi bărbați, găsiți decedați într-un autoturism răsturnat într-un lan de porumb, în Vrancea Ruginești6Foto© stirileprotv.ro

Doi bărbați, găsiți decedați într-un autoturism răsturnat într-un lan de porumb, în Vrancea Ruginești

, 6 știri, 62 vizualizări

Un agricultor a făcut o descoperire șocantă într-un lan de porumb din Vrancea. Acesta a găsit doi tineri morți, într-un autoturism puternic avariat de un accident. Tot el a fost cel care a alertat de urgență oamenii legii. Victimele accidentului sunt o femeie de 30 de ani și un bărbat de 31 de ani, amândoi din județul Ilfov.

Ieri, un țăran din județul Vrancea a făcut o descoperire șocantă într-un lan de porumb, descoperire care l-a lăsat fără cuvinte. Țăranul a găsit doi tineri morți, într-un autoturism puternic avariat de un accident rutier. Chiar dacă imaginea din fața sa era una de groază, omul nostru nu a stat prea mult pe gânduri și a anunța de urgență oamenii legii.

Un autoturism în care se aflau două persoane decedate în urma unui puternic accident a fost descoperit de către un agricultor, într-un lan de porumbi din Vrancea. Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 17, atunci când acesta a și alertat de urgență oamenii legii, cu privire la cele întâmplate.