Doi ofițeri de poliție, reținuți pentru săvârșirea unor fapte de corupție și alte infracțiuni într-un dosar de criminalitate organizată2Foto© romaniatv.net

Doi ofițeri de poliție, reținuți pentru săvârșirea unor fapte de corupție și alte infracțiuni într-un dosar de criminalitate organizată

, 5 știri, 52 vizualizări

Doi ofițeri de poliție au fost reținuți pentru cercetări privind săvârșirea unor fapte de corupție și alte infracțiuni, într-un dosar în care au fost efectuate 30 de percheziții în București, Ilfov, Vaslui și Brașov, pentru destructurarea unei grupări de criminalitate organizată, potrivit unui comunicat al Direcției Generale Anticorupție.

„Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA), în baza delegării procurorilor DIICOT, cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenții a Jandarmeriei, au descins, joi, la domiciliile a doi ofițeri de poliție pentru efectuarea de percheziții în vederea probării unor infracțiuni de corupție și de crimă organizată", se arată în comunicat.

După percheziții, cei doi polițiști au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează să fie duși la instanța competentă, cu propunere de arestare preventivă.