Doi soți din Drobeta Turnu Severin, cercetați după ce au exploatat două fete și două femei, pe care le-au trimis la cerșit în Italia1Video© observatornews.ro

Doi soți din Drobeta Turnu Severin, cercetați după ce au exploatat două fete și două femei, pe care le-au trimis la cerșit în Italia

, 4 știri, 93 vizualizări

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri, al Poliției Mehedinți, la locuința celor doi soți a fost făcută o percheziție.

”Din cercetări a reieșit că, în perioada 2017-2020, cei doi ar fi adăpostit și exploatat prin supunerea la executarea unor munci sau aservire, precum și prin obligarea la practicarea cerșetoriei în Italia, două fete minore, în vârstă de 10 și 14 ani, și două femei, în vârstă de 37 și 47 de ani. Victimele au fost salvate și predate reprezentanților D.G.A.S.P.C. Mehedinți. De asemenea, au fost identificate mai multe victime ale infracțiunii de camătă, săvârșită de aceleași persoane”, se arată în comunicat.

Potrivit DIICOT, în momentul în care una dintre persoanele vătămate încerca să fugă din locuința unde erau adăpostite, aceasta era supusă la umilințe, amenințată și agresate de către femeie.