Doliu in cinematografie! Un indragit actor din filmele X-Men si Designated Survivor a incetat din viata la doar la 42 de ani8Foto© observatornews.ro

Doliu in cinematografie! Un indragit actor din filmele X-Men si Designated Survivor a incetat din viata la doar la 42 de ani

, 8 știri, 24 vizualizări

Adan Canto, actorul care a jucat în serialul „The Cleaning Lady” și a apărut în „X-Men: Days of Future Past“, „Designated Survivor”, „Narcos” de la Netflix și nu numai, a murit luni, 8 ianuarie 2024, din cauza unui cancer apendicular, a confirmat Variety. Actorul avea 42 de ani și decisese să păstreze diagnosticul său privat.

„Adan avea o profunzime de spirit pe care puțini o cunoșteau cu adevărat. Cei care l-au întrezărit au fost schimbați pentru totdeauna”, a spus publicista Jennifer Allen într-o declarație. „Va fi foarte regretat de atât de mulți”, a adăugat Allen, citată de News.ro.

„Suntem cu inima frântă la aflarea veștii decesului lui Adan Canto. Un actor minunat și un prieten drag, am fost onorați să îl avem ca parte a familiilor Warner Bros. Television și Fox Entertainment încă de la debutul său în SUA în „The Following”, în urmă cu mai bine de zece ani”, au declarat Warner Bros. Television și Fox Entertainment într-o declarație comună.