Doliu în politica românească. Un consilier din Vaslui a murit de Coronavirus8Foto© money.ro

Doliu în politica românească. Un consilier din Vaslui a murit de Coronavirus

, 23 știri, 83 vizualizări

Doliu în politica românească. Momente tragice pentru familia unui consilier din Vaslui. Acesta a fost răpus de noul Coronavirus. Șeful lui, Dumitru Buzatu, s-a opus purtării măștii de protecție.

Consilierul personal al președintelui Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a încetat din viață. Acesta fusese diagnosticat săptămâna trecută cu Covid-19 și, din cauză că starea lui s-a agravat, a fost transferat la Iași. Bărbatul prezenta comorbiditati, având afecțiuni pulmonare și cardiace. Din păcate pentru el, nu s-a putut face nimic iar acesta a pierdut lupta cu viața.

Încă de la începutul crizei de coronavirus, Instituția condusă de Dumitru Buzatu a adoptat un plan de măsuri pentru prevenirea și gestionarea infecțiilor cu noul coronavirus. Una dintre obligațiile angajaților, încă de la început, a fost purtarea măștilor de protecție. Chiar dacă majoritatea s-a conformat, cel mai mare opozant al acestei măsuri a fost chiar Dumitru Buzatu. Acesta a refuzat în mai multe ședințe ale Consiliului Județean să poarte masca, gestul său fiind urmat de mai mulți consilieri PSD.