Dosar penal după ce primăria Sector 5 a distribuit pachete cu produse de ingienă și pliante electorale5Foto© agerpres.ro

Dosar penal după ce primăria Sector 5 a distribuit pachete cu produse de ingienă și pliante electorale

, 11 știri, 79 vizualizări

Un număr de 183 de dosare penale au fost întocmite până în prezent prin structurile abilitate ale MAI sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod penal, informează joi Grupul de Comunicare Strategică.

Totodată, Poliția și Jandarmeria au aplicat 1.883 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantină. De asemenea, cu ocazia formalităților de intrare în țară, Poliția de Frontieră a întocmit 4 dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în declarații, faptă prevăzută și pedepsită de art. 326 Cod penal.

GCS reamintește cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE - 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.