Dragnea: Iohannis, cel mai mare mut pe care l-a produs politica, a început să facă zarvă© cotidianul.ro

Dragnea: Iohannis, cel mai mare mut pe care l-a produs politica, a început să facă zarvă

, 5 știri, 17 vizualizări

Liderul PSD, Liviu Dragnea, îl acuză pe șeful statului, Klaus Iohannis, că încearcă să genereze un vot negativ, folosind un limbaj agresiv și astfel sperând să ajute PNL și USR. Liviu Dragnea susține că referendumul inițiat de președinte este o mascaradă.

„Iohannis și partidele care îl susțin au avut o singură linie de comunicare: să înjure PSD și pe mine. Avem un ghid pentru militanți, unde le-am trecut colegilor ce am făcut noi cu cifre, comparații. Ei cred că au: înjurături de mamă, de tată, de familie și apoi combinat. Au căutat orice să aducă voturi pentru PNL, USR, mai multe decât ar putea să ia dacă ar fi o dezbatere despre viață și nivel de trai. Și au făcut cu referendumul. Cred că evident că acest referendum e o mascaradă, pentru că el nu știe nici măcar întrebările”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

„Iohannis, cel mai mare mut pe care l-a produs politica a început să facă zarvă. Înjură, jignește, minte doar, doar ar putea convinge niște oameni să voteze, să producă un vot negativ”, a mmai spus liderul PSD.