Dumitru Comănescu, declarat cel mai vârstnic bărbat al Planetei, a murit, la 111 ani9Foto1Video© cotidianul.ro

Dumitru Comănescu, declarat cel mai vârstnic bărbat al Planetei, a murit, la 111 ani

, 17 știri, 142 vizualizări

"Regretăm nespus trecerea în neființă a domnului Dumitru Comănescu, care a avut loc în această dimineață! Întâlnirea cu dumnealui a fost o adevărată lecție despre viață și credință, despre responsabilitatea pe care o avem față de fiecare suflet pe care îl întâlnim, despre puterea de a depăși și a învinge marile, dar și micile încercări ale vieții, despre virtute, omenie, bunătate și înțelegere.

Ne-am bucurat de faptul că domnul Dumitru Comănescu a fost beneficiarul proiectului 'Vieți centenare', că a fost distins cu titlul de Cel mai Vârstnic Cetățean al Municipiului București și, în urmă cu o lună, declarat cel mai vârstnic bărbat în viață din lume", a declarat, potrivit comunicatului, directorul general al Centrului pentru Seniori al Municipiului București, Alexandra Dobre.

Ea a spus că Dumitru Comănescu a lăsat amintiri de neuitat. "Gândurile sale frumoase, pline de înțelepciunea omului care a privit drept în ochi viața, ni le-a transmis de fiecare dată cu infinită căldură și bunătate, ne-a surprins cu vioiciunea făpturii sale, cu sfaturile și îndemnurile optimiste și ne-a lăsat amintiri de neuitat! Ne veți lipsi domnule Dumitru Comănescu! Odihnă veșnică!", a adăugat Alexandra Dobre.