Dunărea Brăila a eliminat-o pe Viborg, triplă câștigătoare a Ligii Campionilor! Calificare istorică în grupele EHF European League© puterea.ro

Dunărea Brăila a eliminat-o pe Viborg, triplă câștigătoare a Ligii Campionilor! Calificare istorică în grupele EHF European League

, 5 știri, 37 vizualizări

Nu a fost deloc o întâmplare victoria obținută sâmbătă, de Dunărea Brăila, în fața Viborgului, fosta triplă câștigătoare a Ligii Campionilor. Duminică, în manșa secundă, disputată tot pe malul Dunării, româncele s-au impus și mai categoric: 32-28!

A fost cel mai bun meci al Dunării în actualul sezon, evoluția româncelor fiind mai bună decât cea de sâmbătă! Joc fenomenal pentru jucătoarele Dunării în fața celei mai titrate echipe din Danemarca, o formație cu 9 trofee europene în vitrină!

La cum începuse partida, se credea că Viborg se va impune clar în manșa secundă și va întoarce rezultatul înregistrat cu o zi mai devreme. Echipa lui Jakob Vestergaard a marcat de patru ori consecutiv, fără ca brăilencele să aibă replică. Portarul Elena Șerban a dat semnalul revenirii.