Edi Iordănescu a dezvăluit de ce l-a refuzat pe Becali. Cele trei motive care au făcut imposibilă instalarea sa la FCSB© bzi.ro

Edi Iordănescu a dezvăluit de ce l-a refuzat pe Becali. Cele trei motive care au făcut imposibilă instalarea sa la FCSB

, 9 știri, 23 vizualizări

Edi Iordănescu (40 de ani) nu a mai vrut să facă pasul către FCSB deoarce a fost deranjat de o declarație făcută de Gigi Becali, la scurt timp după ce latifundiarul din Pipera a făcut-o după discuția purtată cu el. „Lăsați-mă să mă țin de cuvânt măcar până semnează contractul”, a fost reacția patronului lui FCSB care l-a deranjat pe tehnicianul lui Gaz Metan.

„M-a bucurat interesul FCSB-ului și al patronului. Eu rămăsesm dator cu o discuție față în față. Am mers, am discutat, au fost lucruri ipotetice, fiecare și-a spus punctul de vedere. Nu a fost o negociere, a fost ipotetic totul. Din punctul meu de vedere trebuie să beneficiezi de o protecție a muncii. Vreau să am anumite garanții că o să pot să-mi desfășor activitatea așa cum doresc.

A fost vorba de o garanție financiară. Eu mi-am asumat faptul că voi îndeplini obiectivele clubului. Nu știu dacă se va putea ajunge în viitor la un acord. M-a deranjat declarația pe care a făcut-o după ce am plecat de acolo: că dorește să se țină de cuvânt măcar până semnez contractul. Oricum nu aș fi semnat nimic până nu aveam și acordul celor de la Mediaș.