El este Andrei Iulian, tânărul de 21 de ani mort în cumplitul accident din Șcheia | Până să moară, mașina îi servea drept adăpost5Foto© observatornews.ro

El este Andrei Iulian, tânărul de 21 de ani mort în cumplitul accident din Șcheia | Până să moară, mașina îi servea drept adăpost

, 7 știri, 32 vizualizări

Un accident cumplit a avut loc, sâmbătă noaptea, în Șcheia, județul Iași. Iulian (21 de ani) și Eduard (15 ani) au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un stâlp, apoi s-a oprit în gardul unei case. Nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi tineri.

Iulian și Eduard au avut parte de un sfârșit tragic. Au murit într-un cumplit accident, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața. Se aflau într-un Volkswagen, când s-au izbit violent de un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, apoi autoturismul s-a oprit în gardul unei case. La volanul mașinii se afla un tânăr de 17 ani, fără permis de conducere. Este și singurul care a supraviețuit tragediei.

Pentru tânărul de 21 de ani și pentru prietenul său mai mic, de 15 ani, nu s-a mai putut face nimic. Au rămas blocați printre fiarele mașinii, iar în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de echipajele medicale, cei doi au fost declarați morți. Andrei este singurul care a scăpat cu viață din cumplitul impact. A reușit să iasă singur din mașină, iar medicii l-au găsit în stare de șoc. Adolescentul a suferit mai multe fracturi și a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.