El este tânărul care și-a pierdut viața în accidentul teribil la ieșire din Constanța. George avea 24 de ani și era salvamar11Foto2Video© stirileprotv.ro

El este tânărul care și-a pierdut viața în accidentul teribil la ieșire din Constanța. George avea 24 de ani și era salvamar

, 12 știri, 45 vizualizări

George, în vârstă de 24 de ani, a murit în noaptea de luni spre marți, după ce s-a răsturnat cu mașina într-un sens giratoriu, de la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian. Polițiștii au stabilit că el avea suspendat dreptul de a conduce, iar în momentul accidentului avea viteză foarte mare.

“Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 24 de ani, nu ar fi adaptat viteza la configurația drumului și ar fi intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu”, au transmis polițiștii.

La locul accidentului au ajubns și echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, două ambulanțe SMURD și o autospecială cu apă și spumă. Șoferul a fost declarat decedat de medicul echipajului SMURD.