Emisiunea Chefi la Cuțite fără vedetele Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, depășită în audiență de un film cu ninja din 20135Foto© romaniatv.net

Emisiunea Chefi la Cuțite fără vedetele Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, depășită în audiență de un film cu ninja din 2013

, 5 știri, 14 vizualizări

Acțiunile în instanță au venit după ce în ultimele săptămâni, doi dintre chefi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au făcut declarații dure la adresa Antenei Group. Dumitrescu a spus încă de acum trei săptămâni că se așteaptă să fie din nou dat în judecată de Antena Group pentru că a vorbit public despre colaborarea cu ei, scrie paginademedia.ro.

„Nu știu cât o să mă coste chestia asta, poate încă un proces, dar cine știe, că libertatea de exprimare se pare că e doar de o anumită tabără, nu o avem toți. Și în orice caz nu o avem toți egală”, spunea atunci Dumitrescu.

Scărlătescu s-a dezlănțuit împotriva Antenei 1 chiar pe 12 martie, în ziarul cancan.ro, unde a dezvăluit că el și colegii săi nu au fost plătiți pentru sezonul 12 a emisiunii Chefi la Cuțite care s-a încheiat în toamna lui 2023.