Esti o RUSINE pentru tenis O fosta finalista de la Roland Garros s-a facut de ras in meciul cu Irina Bara de la Bogota. Scene revoltatoare© sport.ro

Esti o RUSINE pentru tenis O fosta finalista de la Roland Garros s-a facut de ras in meciul cu Irina Bara de la Bogota. Scene revoltatoare

, 4 știri, 25 vizualizări

Într-o săptămână în care numele importante din circuitul WTA stau departe de teren, italianca Sara Errani (31 de ani, 243 WTA) e în centrul atenției după ce a oferit momente uluitoare în timpul turneului de la Bogota, Columbia, în care s-a calificat în faza sferturilor de finală.

O jucătoare scundă, de doar 1.64m, Errani are foarte mari probleme la serviciu, iar în timpul competiției sud-americane a dat un adevărat recital de duble greșeli care a făcut-o, în cele din urmă, să servească pur și simplu din mână!

În primul tur al calificărilor a servit 18 duble greșeli cu Danielle Lao, în al doilea, pierdut cu Jasmine Paoloni, a repetat performanța, iar în primul meci de pe tabloul principal, cu Irina Bara, a servit din nou 18 greșeli. Așadar, 54 de duble greșeli în trei partide, echivalentul a 14 game-uri.